چکش کوبیت بهرینگر HS14 یکی از مدل های چکش بهرینگر است که برای قطعات سنگ شکن ضربه ای برای کاربردهای مختلف مهندسی، ساختمانی، معدنی و صنعتی استفاده می شود. بهرینگر یا چکش تخریب ابزاری هستند که برای شکستن یا شکستن مواد مختلف مانند بتن، سنگ، آسفالت و سایر مصالح ساختمانی استفاده می شوند.
جنس چکش کوبیت بهرینگر HS14 :
چکش کوبیت بهرینگر HS14 که در کوبیت های ضربه ای بهرینگر HS14 استفاده می گردد تعداد این چکش ها 8 قطعه است.شکل شیار وسط این چکش ها بصورت V شکل بوده و این قطعات در هر دو طرف چکش لبه خردایش کننده دارد که زمانی که یک طرف خورده می شود چکش بصورت کشویی از داخل روتور بیرون آورده شده و لبه دیگر آن مورد استفاده قرار می گیرد.
البته باید حواسمان باشد لبه یک طرفی که می خواهیم عوض کنیم باید یک مقدار از آن باقی مانده باشد تا بتواند بعنوان لبه عمل کرده و روی روتور باقی بماند. هر چکش بصورت جداگانه و توسط گوه هایی چدنی و با دستک هایی که در روی این گوه ها وجود دارد با پیچ و مهره به روتور بسته و مهار می شوند این چکش ها از نظر جنس و آلیاژ به دسته های زیر تقسیم می شود.
ابعاد چکش کوبیت بهرینگر HS14:
وزن هرچکش در حدود 115-120KG و ابعاد آن 70*25*10 cm است.
- چکش منگنری:
- چکش نایهارد:
این چکش ها در ترکیب اصلی خود از آلیاژ نیکل و تا ۴ درصد بهره می برد؛ این چکش ها معمولا نیازی به عملیات حرارتی ندارند در واقع نایهارد چدن آلیاژی با ترکیب نیکل است که به سایش در برابر مواد معدنی سیلیس دار مقاوم تر از فولاد های منگنزی است.
- چکش های های کروم
این چکش ها همچنانکه از عنوان آن پیداست ازعنصر کروم در آن استفاده شده است.
در واقع آلیاژ های کروم همان چدن آلیاژی نایهارد به اضافه درصد زیادی کروم و معمولا تا ۲۲ درصد است. این آلیاژ چدنی در برابر مواد معدنی سیلیس دار و سایر مصالح خورنده بسیار مقاوم و در واقع بهترین آلیاژاست از اینرو در معادنی که مصالح خورنده دارند بسیار مورد توجه قرار می گیرد.
البته لازم است نکته مهمی در باره این آلیاژمورد توجه قرار بگیرد که این آلیاژ نسبت به آلیاژ نایهارد ترد تر بوده و در مواجهه با مصالح درشت در معرض تهدید شکست قرار می گیرد.
این چکش ها نیزحتما و حتما باید عملیات حرارتی شودند؛ عملیات حرارتی باعث ایجاد ساختاری همگن و منظم در این آلیاژ می گردد که مقاومت در برابر سایش و شکست را افزایش می دهد.
در کشورهای صنعتی پیشرفته درعلم متالوژی؛ عملیات حرارتی جزء دانش های سری و با ارزش در این عرصه می باشد. چدن های کروم یا همان پر کرم همان چدن سفید با کروم بالا و دارای 12-34 درصد کروم 1.5 تا 3.5 درصد کربن می باشند. ساختار چدن سفید پرکروم از دو مولفه اصلی شامل فاز زمینه (فریت، آستنیت، مارتنزیت) و فاز کاربید((Mo2C, M7C3, M3C تشکیل شده است.
در تمام چدن های سفید پر آلیاژ کروم دار، گرافیت در طول انجماد ایجاد نمیشود و فاز کاربید پایدار به وجود می آید. از طرف دیگر برای جلوگیری از تشکیل پرلیت در زمینه ، اغلب از مقدار کمی نیکل، مولیبدن و یا مس به آلیاژ استفاده می شود.
برای سفارش چکش کوبیت بهرینگر HS14 می توانید با مشاورین مجموعه معدن تجهیز در ارتباط باشید.
دفتر مرکزی:
02155175085
02155144816
آقای ادهمی: