معرفی ماسه شور مرکب (فیلر گیرها) Combined Sand Washers
علت نامگذاری این ماسه شور ها، استفاده از دو سیستم شستسوی باکتی و حلزونی توام است. این ماسه شور ها در معادن با ظرفیت تولید بالا و تا 120 تن در ساعت استفاده میشود و به علت شستشوی ماسه در دو مرحله این تجهیزات راندمان و ظرفیت تولید بالایی دارند. در ماسه شور مرکب نیز میشود مانند ماسه شور های حلزونی از دو ردیف باکت برای افزایش راندمان و تولید استفاده کرد.
ساختمان ماسه شور مرکب :
این تجهیز ماسه شور مرکب مانند ماسه شور حلزونی شیب ندارد و در یک سطح تراز کار میکند. ساختمان این تجهیز همانطور که اشاره شد از دو قسمت ماسه شور حلزونی ولی البته کمی با طول کوتاهتر از ماسه شور های معمولی و در قسمتی دیگر در سمت حوضچه مجهز به یک چرخ به قطر با تعدادی باکت در حدود 24 قطعه که معمولا بصورت دوبل ساخته میشود.
در ماسه شور های حلزونی معمولی در بیشتر مواقع حوضچه با ابعاد بزرگتر از عرض و ارتفاع قسمت وان حلزونی ساخته میشود. در حالی که در ماسه شور مرکب حوضچه در این قسمت نبوده و فقط در قسمت باکت حوضچه ای به عرض بدنه وان تعبیه می شود ولی با عمق بیشتر که چرخ باکت دار بتواند در داخل آن کار کند.
تفاوت ماسه شور مرکب و ماسه شور باکتی:
این ماسه شور علاوه بر باکت که در داخل حوضچه کار میکند از یک حلزون شبیه حلزون ماسه شور حلزونی ترکیب شده ولی با این تفاوت که این حلزون در ماسه شور مرکب فاقد شیب است. یکی دیگر از تفاوت این دو دستگاه ظرفیت بالاتر در ماسه شور مرکب است. تلاطم کمتر در این دستگاه مشهود است.
نحوه عملکرد ماسه شور مرکب:
در این نوع ماسه شور مرکب هم شستشوی افقی و هم شستشوی عمودی و دوار توام اتفاق میافتد و بدین صورت است که ماسه خروجی از سرند وارد قسمت حلزونی شده و به مانند یک ماسه شور حلزونی مصالح شسته شده و به سمت حوضچه دستگاه هدایت میشود و توسط باکت ها برداشت میشود.
ورودی آب نیز از سمت ورودی ورودی قسمت حلزونی و با فشار پمپ آب لجن کش یا سانتریفیوژ معمولا از رودخانه یا استخر آب تامین میشود. در زمانی که این باکت ها رو به بالا در حین دوران است شستشوی ماسه ها انجام میشود و گل و لای از شبکه ای که در قسمت پشت باکت تعبیه شده است به بیرون از باکت هدایت میشود.به محض بیرون آمدن از آب، کم کم رطوبت خود را از دست داده و در سمت دیگر و در زاویه ای تقریبا با اختلاف از نقطه جدا شدن از آب حوضچه تخلیه و توسط یک شوط به بیرون از دستگاه هدایت و دپو میشود.
گل و لای جدا شده از ماسه نیز مانند ماسه شور حلزونی توسط لوله خروجی که به لوله فاظلاب نیز معروف است از چرخه خارج شده و این سیکل دائما در حال تکرار است. در جاهایی که آب مورد استفاده برای این سیستم کم است از تیکنر و یا دستگاههایی مشابه آن برای تصفیه و بازیابی آب مورد استفاده در سیستم استفاده میشود. در صورتی که که هیچ سیستم و تجهیزات بازیابی وجود ندارد آب گل آلود را به داخل استخرهایی که شیب دار و جهت شیب نیز به یک طرف استخر است هدایت می کنند تا گل و لای در یک گوشه استخر جمع شود تا بعد از ته نشین شدن آب را از استخر تخلیه کنند.
مزایای ماسه شور مرکب نسبت به ماسه شور باکتی:
ظرفیت بالای این دستگاه ماسه شور مرکب به دلیل پیمایش مسیر طولانی تر نسبت به ماسه شور باکتی باعث شده تا ظرفیت این دستگاه افزایش یابد و چنانچه در معادن فراوری ماسه شور باکتی مد نظر باشد از ماسه شور مرکب استفاده میشود.
دقت بالای این تجهیز نیز یکی از دلایل انتخاب این نوع است که به دلیل تلاطم کمتر در حوضچه است چون آب ورودی به سیستم مستقیما وارد حوضچه نمیشود، در نتیجه تلاطم داخل حوضچه نیز کمتر بوده و در نتیجه شستشوی مصالح با دقت بیشتری انجام میشود.
معایب ماسه شور مرکب نسبت به ماسه شور باکتی:
از معایب این دستگاه فقط می توان به سنگین و حجیم بودن آن اشاره کرد که در نتیجه قیمت تمام شده آن نیز بالاتر است.
سلام ماسه شور مرکب موجوده؟
سلام جهت اطلاع از موجودی با شماره 09121147183 تماس بگیرید
سلام وقت بخیر، من از چند نفر شنیدم که قدرت موتور ماسه شور مرکب تاثیر زیادی کارایی دستگاه داره، امکانش هست اطلاعات بییشتری در این زمینه بدین؟ ممنون از مشاوره معدن تجهیز
سلام میتونید برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. 02155175085 – 02155144816