معرفی سرند گریزلی Gereezly Screen در مجموعه معدن تجهیز
نام این تجهیزات سرند گریزلی مانند فیدرهای گریزلی و برگرفته از نام خرس گریزلی بوده و بدلیل ساختار بسیار قوی در معادنی که سنگ های بزرگی استخراج می کنند از جمله معادن سنگ آهن، روی، مس و غیره بیشترین کاربرد را دارد.
سرند گریزلی بدلیل شبکه های درشت به راحتی جداسازی خاک و ذرات ریز سنگ از سنگ های درشت را انجام داده و جهت آماده سازی آنها برای ورود به سنگ شکن ها به خصوص سنگ شکن فکی که سنگ های درشت را خرد می کند، مورد استفاده قرار می گیرد. این تجهیز در کارخانه هایی که مواد سبک و درشت را از مواد زائد و خاک جدا می کنند نیز کاربرد دارد.
اگر در کارگاهی بخواهیم از این دستگاه استفاده کنیم، محل نصب آن مابین فیدر گریزلی و سنگ شکن فکی می باشد. در برخی کارگاه های خردایش فراوری به اشتباه از این تجهیزات به جای فیدر گیرزلی و سرند گریزلی استفاده می شود.
انواع سرند ها گریزلی:
سرند ها در کل در مدل های:
- ویبره ای تک محور دو یا سه طبقه:
منظور از تعداد طبقات سرند گریزلی تعداد پله های این تجهیزات است و مثل طبقات سرند های ویبره ای معمولی نیست. در مواردی که مصالح هدایت شده برای تفکیک روی سرند کم است از این نوع سرند های گریزلی استفاده می شود.
- ویبره ای دو محور دو یا سه طبقه:
برای افزایش ظرفیت تفکیک و دقت در آن و افزایش راندمان تولید از سرند های گریزلی مجهز به دو محور استفاده می شود. وقتی مقدار بار روی سرند زیاد می شود نیاز به ویبره بیشتری است تا تفکیک مواد راحت تر و دقیق تر انجام شود. لنگرهای ویبره نیز در این دستگاهها درشت تر و با وزن سنگین بوده و در برخی موارد از دو الکتروموتور جدا برای تامین نیروی ویبراسیون استفاده می شود.
در برخی موارد برای تفکیک بهتر مصالح از سرند های چهار طبقه نیز استفاده می شود. در بیشتر موارد از صفحات مشبک فولادی(ورق مشبک) با چشمه های مورد نیاز برای تفکیک بیشتر دانه بندی نیز استفاده می شود، این شبکه ها قادر به تفکیک دانه بندی های بالای 10-50mm است.
- سرند های گریزلی ثابت: در برخی موارد از سرند های گریزلی ثابت برای اینکار استفاده می شود. این نوع تجهیزات معمولا یک طبقه سرند گریزلی با یک شبکه است که روی یک شاسی و بدون ارتعاش بوده و در کارگاه ها و از لودر یا بیل مکانیکی برای ریختن مصالح روی آن استفاده می شود.
اصول کار سرند های گریزلی:
این نوع سرند ها نیز با حرکت های ارتعاشی مواد را غربال می کند. نیروی محرکه مورد نیاز برای تولید لرزش توسط الکتروموتور تامین شده و به وسیله تسمه و پولی به محور سرند می رسد. این محور دارای لنگرهای مکانیکی است که نیروی دورانی را به نیروی ارتعاشی تبدیل کرده و موجب لرزش صفحات و غربال مواد می گردد.
در برخی موارد با توجه به طراحی دستگاه به جای الکتروموتور و محور لنگ از موتور ویبره استفاده می شود، این الکترو ویبره ها دقت و راندمان بالایی داشته و امکان تنظیم ویبراسیون آنها راحت تر است. همچنین گاهی در سرند گریزلی به جای یک محور و موتور، از دو محور استفاده می شود که در این صورت به آن سرند گریزلی دو محوره هم می گویند.
این سرند دارای دو قسمت اصلی می باشد، یک قسمت ویبره و یک قسمت شاسی و این دو قسمت بوسیله فنر های لول از همدیگر جدا می شود. فنرهایی که در بدنه سرند گریزلی تعبیه شده اند دامنه لرزش دستگاه را کنترل کرده و مانع از وارد شدن ضربه به بدنه و پایه ها می شوند. این فنر ها نیز با توجه به بار حجم بار ورودی قابلیت تغییر ابعاد و اندازه دارند. مواد در هر طبقه در ابعاد متفاوت الک می شوند و به دلیل شیب دار بودن صفحات غربال در هر لایه، مواد به کمک نیروی گرانشی و همچنین حرکت ویبره ای، از لایه ای به لایه بعد منتقل شده و سپس از دستگاه خارج می شوند
مزایای سرند گریزلی:
- ظرفیت تولید بالا
- مقاومت بالا در برابر سایش و ضربه
- امکان تغییر فاصله شبکه های سرند
- قابلیت تعویض تک به تک قطعات شبکه
- اپراتوری راحت و سرویس و نگهداری آسان
- تعویض راحت قطعات شبکه
سلام از سرند گریزلی موجود دارید؟
سلام وقتتون بخیر بله موجود هست
سلام وقت بخیر، سرند گریزلی چقدر میتونه تولید کنه؟ و چقدر بار رو میتونه تحمل کنه؟ ممنون میشم اگه در این زمینه راهنماییم بفرمایین، مجموعه معدن تجهیز همیشه محصولات با کیفیت خوب و عالی رو ارائه کرده.راستی گارانتی محصول هم بفرمایین به چه صورته؟
سلام میتونید برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. 02155175085 – 02155144816